Inschrijfformulier Schoolsport Best Voorjaar 2020
PDF – 293.0 KB 330 downloads

Beste ouders,

Allereerst hopen we dat het naar omstandigheden goed met jullie gaat, en bovenal dat iedereen gezond is.

Zoals jullie meegekregen hebben, heeft het kabinet de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd om verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor Schoolsport Best.

Schoolsport Best heeft besloten dat dit voorjaar (2020) de activiteiten komen te vervallen, want helaas kan niet iedere club hun activiteiten voortzetten. We verplaatsen de activiteiten van het voorjaar naar het najaar. De gele inschrijfkaarten voor schoolsport blijven gewoon tot dit najaar geldig en dan kunnen ze ook nog ingeleverd worden bij de clubs. Indien het kind dat u heeft ingeschreven voor schoolsport komend schooljaar start op de middelbare school, mag uw kind toch nog meedoen met schoolsport komend najaar.

De start van schoolsport in het najaar van 2020 is gepland in week 41 (in de week van 5 oktober 2020 dus). De diploma’s worden uitgereikt in week 46 of 47 (i.v.m. de herfstvakantie). Wij hebben de naam van uw kind doorgegeven aan de clubs.

Rest ons niets anders dan om jullie veel sterkte te wensen de komende tijd. Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Beste basisschoolleerlingen, ouders/verzorgers.

Inschrijven kan alleen door inlevering van het volledig ingevulde inschrijfstrookje, alleen ter plekke en op volgorde (u ontvangt een nummertje) van binnenkomst de wachttijd veraangenamen met diverse demonstaties en informatie.

Eén keuze per kind en na 20.00 uur op maandagavond kan er voor meerdere activiteiten gekozen worden.

De deelnamekosten bedragen € 4,00 euro per cursus per kind, contant te voldoen bij inschrijving.

Het inschrijfgeld houden we laag om iedereen de gelegenheid te geven mee te kunnen doen.

Mocht u voor een ander kind vanuit school geen inschrijfformulier hebben ontvangen kunt u deze ook via bovenstaande link downloaden.

 

Wat hebben we in Best een mooi initiatief: jouw kind kan zes weken lang kennis maken met diverse activiteiten. We bevorderen de weerbaarheid, sportiviteit en gezondheid voor een zeer gering bedrag. Maar om dit jaarlijks mogelijk te blijven maken hebben we hulp nodig. Ben jij een kei in website beheer, een commercieel talent of een organisatie duizendpoot die zich een paar uurtjes per jaar wil inzetten voor onze mooie stichting?

Neem dan contact op met voorzitter Samad Jamali of info@schoolsportbest.nl. Het zou toch mooi zijn om met vele handen licht werk te maken en onze kinderen te laten genieten van de talrijke activiteiten die Best aanbiedt.