Inschrijfformulier Schoolsport Best Voorjaar 2020
PDF – 293.0 KB 139 downloads

n.a.v. Het Coronavirus zijn de clubs en verenigingen verplicht om hun activiteiten stop te zetten, hiervoor krijgt u een mail of appje van de clubs anders kunt u zelf contact nemen met de club/vereniging.

 

Het inschrijven vindt plaats in jongerencentrum Todo, J.v. Wassenaerstraat 69.

Maandag 9 maart 2020 van 19.00 tot 21.00 uur en dinsdag 10 maart 2020 van 08.30 tot 09.30 uur.

Beste basisschoolleerlingen, ouders/verzorgers.

Inschrijven kan alleen door inlevering van het volledig ingevulde inschrijfstrookje, alleen ter plekke en op volgorde (u ontvangt een nummertje) van binnenkomst de wachttijd veraangenamen met diverse demonstaties en informatie.

Eén keuze per kind en na 20.00 uur op maandagavond kan er voor meerdere activiteiten gekozen worden.

De deelnamekosten bedragen € 4,00 euro per cursus per kind, contant te voldoen bij inschrijving.

Het inschrijfgeld houden we laag om iedereen de gelegenheid te geven mee te kunnen doen.

Mocht u voor een ander kind vanuit school geen inschrijfformulier hebben ontvangen kunt u deze ook via bovenstaande link downloaden.

 

Wat hebben we in Best een mooi initiatief: jouw kind kan zes weken lang kennis maken met diverse activiteiten. We bevorderen de weerbaarheid, sportiviteit en gezondheid voor een zeer gering bedrag. Maar om dit jaarlijks mogelijk te blijven maken hebben we hulp nodig. Ben jij een kei in website beheer, een commercieel talent of een organisatie duizendpoot die zich een paar uurtjes per jaar wil inzetten voor onze mooie stichting?

Neem dan contact op met voorzitter Samad Jamali of info@schoolsportbest.nl. Het zou toch mooi zijn om met vele handen licht werk te maken en onze kinderen te laten genieten van de talrijke activiteiten die Best aanbiedt.