De Activiteitenlijst
PDF – 177,2 KB 137 downloads

Beste ouders,

Schoolsport Best gaat in het voorjaar 2022, uiteraard cronaproof, voor de 70ste keer weer van start met de 6-weekse kennismakingscursussen voor de Bestse basisschoolleerlingen.

Uw kind kan zes weken lang kennis maken met diverse activiteiten. We bevorderen de weerbaarheid, sportiviteit en gezondheid voor uw kind.

Kinderen moeten bewegen, met andere kinderen spelen en sporten. Dat kunnen we gelukkig mogelijk maken.

In week 21 starten we met 6 weken kennismaken (de week van 23 mei 2022).

In week 26 gaan we bij de laatste les de diploma’s uitreiken (de week van 26 juni 2022).

We hebben weer een groot aantal verenigingen bereid gevonden om trainingen aan te bieden. Steeds worden daarbij de geldende coronaregels van de overheid en de verschillende sportbonden toegepast.

Door de corona maatregelen gaat aanmelden wat anders dan dat u gewend bent. In een rij bij de TODO staan vinden we niet coronaproof. Daarom is onze website uitgebreid met een online inschrijving.

De inschrijving zal beginnen op dinsdagavond 10 mei van 19:00 uur t/m 16 mei om 24:00 uur.

Let op! We zijn afhankelijk van de maximale aantal deelnemers die de clubs/verenigingen aan ons doorgeven, dus vol is vol.

Procedure van inschrijving:

 

Hier boven kunt u, indien nodig, het overzicht van de activiteiten downloaden.

Daaronder staat de knop Online inschrijving. Als u op deze knop klikt komt u bij de online inschrijving terecht, het programma is zo eenvoudig gemaakt dat de procedure voor zichzelf spreekt.

Als u meerdere kinderen hebt is het handig om al uw gewenste keuzes in het winkelwagentje te zetten. Vervolgens kunt u alles in een keer afronden, u hoeft dus niet meerdere keren uw gegevens in te vullen.

Let op! Uw aanmelding is pas definitief als u alles afgerond hebt.

U krijgt ook een e-mail, dat is het inschrijvingsbewijs van uw kind, bij de eerste les moet u deze tonen aan de clubs/verenigingen. (het kan lang duren totdat u de e-mail ontvangt, dit heeft te maken met de drukte, maakt u hier geen zorgen over. Als uw betaling is afgerond, is het oké).

Om Schoolsport Best jaarlijks mogelijk te blijven maken hebben we hulp nodig. Bent u een kei in website beheer, een Excel specialist die een paar uurtjes per jaar wil inzetten voor onze mooie stichting?

Neem dan contact op met voorzitter Samad Jamali of info@schoolsportbest.nl. Het zou toch mooi zijn om met vele handen licht werk te maken en onze kinderen te laten genieten van de talrijke activiteiten die Best aanbiedt. Heel veel

Heel veel succes en plezier voor u en uw kind(eren).

Voorzitter van Schoolsport Best, Samad Jamali