danssport-7.png Dansgarde de Tuuters   logo1

                   59-410.jpg             59-411.jpg            59-412.jpg             59-414.jpg

Minidans bij carnavalsvereniging De Tuuters


Mini/dans bij carnavalsvereniging De Tuuters
Het dansen bij een dansgarde begint bij carnavalsvereniging KV De Tuuters.
We hebben de mini/dans in het leven geroepen om zo een doorgroei te maken naar de dansgarde van KV De Tuuters.
De mini/dans zijn enthousiaste jonge meiden die graag willen dansen en bewegen en dit in een groep kunnen waarbij het belangrijk is dat er gelijk wordt gedanst om zo samen tot een hele mooi show te komen.
Dit gebeurd natuurlijk wel verantwoord! Daarom valt de training onder leiding van een aantal zeer enthousiaste dames die natuurlijk zelf een enorme ervaring hebben in de dansgarde van KV De Tuuters, Federatie en ook verschillende grote toernooien gedraaid hebben.
De ervaring leert dat de meiden die er dansen dit erg leuk vinden en eigenlijk niet kunnen wachten om op te treden en zo dus uiteindelijk in dat mooie danspakje van de grote dansgarde te komen.
Denk jij dat dit iets voor jou is en vind je het misschien wel een uitdaging om in dansgardestijl als show te gaan dansen en je zo te ontwikkelen als een echte dansmarietje, geef je dan op!
We zoeken meisjes in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar! Je kunt wellicht eens kijken op de internetsite van KV De Tuuters; www.detuuters.nl. Onder het kopje “Over ons” krijg je alvast een indruk. Ook kan je ons volgen op Facebook; Kv De Tuuters.
Trainingen zullen plaats gaan vinden op de dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur in Gemeenschapshuis Vlinderhei.
Wil je meer informatie stuur een mail naar dansgarde@detuuters.nl.

 

INFO: www.detuuters.nl.