danssport-6.pngDanceballet                    DD_23281_topbanner.jpg    

                               99-431-2.jpg                             99-432-1.jpg                              99-433.jpg

Danceballet bij DéDédanceballet

Danceballet is een dynamische vorm van modern ballet. Verschillende dansstijlen worden gemixed waardoor het dynamisch, fel en energiek is! Show en enthousiasme tekenen de inhoud van de les, het is voor jong en oud! Mini’s, kids, teens en grown-ups, voor elke leeftijdsgroep heeft DéDé Danceballet een aangepast lesprogramma!
De jongste leerling is 3 jaar en de oudste 63 jaar!

Een les van een uur bestaat uit twee gedeeltes:
De eerste helft bestaat uit een warming-up, conditietraining, slow-down (een oefening voor je houding met basistechnieken uit klassiek ballet), spierverlengende (lenigheids-) oefeningen en spierversterkende oefeningen in een body-mix.
In de tweede helft van een les wordt er gedanst.

In een lesprogramma van ongeveer twaalf weken leer je een complete choreografie op een lekker dansnummer. Van klassiekers uit de 80’s tot de meest swingende nummers uit de actuele charts. Danceballet is geen streetdance, geen jazzballet, geen modern ballet, het is een nieuwe vorm van ballet met veel power! Dit zul je uiteindelijk ook laten zien door optredens, demonstraties en shows te geven! Natuurlijk dans je dan in prachtige kostuums!

In Best zijn we pas vanaf dit jaar gestart met balletlessen.
Deze vinden plaats in de spiegelzaal van Sporthal Naestenbest:

Volwassenen (start bij voldoende animo). Daarnaast starten we bij voldoende animo ook graag extra klasjes!
Wilt u meer informatie over de balletlessen van DéDé Danceballet? Neem dan gerust contact met ons op! Kinderen mogen altijd een gratis proefles volgen en kinderen tot en met 6 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

INFO: www.dededanceballet.nl    tel.: 040 2544052.  Volg ons nu op Facebook, voor het laatste DéDé nieuws!